Сонце

Михаил Чадаев
Зникне місяць, мляве до нестями
Сонце з ним мінялося місцями.
Літом сонце ніби упріває в лазні,
Вимовляє речі невиразні.
Сонцю парко, дехто на гору би ліз,
Зранку вверх, а ввечері униз.

26-27 квітня 2024 р.