ми часто забуваемо

Матрёна Донченко -Дидок
Ми часто забуваєм озиратися назад,
Щоб не бачити своє минуле.
І все , що було намагаємось приховати
Та тільки робимо вигляд , що все забули.

То ж живіть ви спокійно,
Ніколи не підганяйте час.
Адже вже все продумане
І розставлено за нас.

Була ж у житті у нас весна.
Було літо і осінь золота.
А от коли прийде зима , то вона спитає ,
Чи готові зустріти мене, цього ніхто не знає.

Отож потрібно жити і шану віддавати
Всьому , що було у нас і не забувати,
Що все це нам дісталося від Бога
Бо до нього усім нам буде дорога.

25.04.2024