З Днем народження 1

Сергей Шевченко 15
Бажаю дочекатися онуків,
***ла в Гаазі. Миру для всіх нас.
Різких ніколи не робити рухів,
Простій увазі приділяти час.

Хай кров кипить, бо є за чим ще гнатись,
Дурманять мрії. Серце стукотить.
І що тобі ще не пора прощатись -
Не сумнівайся в цьому ні на мить.