З Днем народження 2

Сергей Шевченко 15
Якщо тебе враз осінить
Проклята у житті тривога,
Не забувай ти ні на мить:
Вікторія - це перемога.

Якщо ти не дай Боже схочеш
Піти зі світу в небуття,
Ти цим свое ім'я порочиш,
Бо Віта - це саме життя.