Алтан уурэй солбониие

Туяна Цыденова-Очирова
Алтан уурэй солбониие
Аргалан сэдьхэлдээ абажа,
Амар бэеын халууе
Амидаа уряалан тогтоожо,
Ашата дэлхэйн оршолонгые
Аялга сэдьхэлэй болгоожо,
Арюун, нангин замдаа
Аршалжа этигэлээ ябаарай.

22февраля 2024г