Christina s dromen - Сны Кристины

Егор Рыбаков
(Van het gezicht van een vrouw)

Waarom droom je over mij?
En constant mijn ziel schuren,
Je maakt me altijd gek.,
En mijn droomgedrag verwoestte.

Je bent vergeten hoe makkelijk ziekte is.,
En gooide al je cadeautjes weg.,
En dag na dag kwel je me in mijn slaap,
Ik kan helaas niet ontsnappen aan zo ' n zaparki.

Denk er alsjeblieft niet aan in je dromen.,
En vergeet al het goede en kostbare,
In de wereld van hun dromen vlieg je snel weg,
De vergetelheid nam je perfect.

De wereld van je fantasie;n is vreemd voor mij en onbekend,
En al je inspanningen zijn verrassend tevergeefs.,
Het hoofd is gevuld met een vreemde tocht.,
Je betovering over mij heeft lang geen kracht meer.

Сны Кристины

(От женского лица)

Зачем ты в сны ко мне приходишь?
И бередишь постоянно мою душу,
С ума меня ты постоянно сводишь,
И мои грезы поведением разрушил.

Тебя уже забыла, как легкую болезнь,
И выкинула из дома все твои подарки,
И день за днем меня мучаешь во сне,
Не могу деться, увы, от такой запарки.

Прошу тебя, даже в снах не вспоминай,
И позабудь все хорошее и драгоценное,
В мир грез своих ты побыстрее улетай,
Забвение завладело тобою совершенно.

Мир твоих фантазий мне чужд и незнаком,
И все твои старания удивительно напрасны,
Голова наполнена непонятным сквозняком,
Твои чары надо мною давно уже не властны.