Een goede vriend van iemand anders

Егор Рыбаков
Eerst was ik een vriend en een vriend.,
Geholpen om de gevoelens en liefde te begrijpen,
Was mijn idool en zacht wonder,
Raakte mijn ziel voor altijd tot in de diepte.

Maar toen ik koos voor de aanbidding van een ster,
Plotseling veranderde haar houding ten opzichte van mij,
En dit werd ge;nspireerd door regelmatige nostalgie,
Elke keer deed ik pijn in mijn hart.

Nu hoorde ik alleen nog wat getreiter en bedreigingen.,
Van zo ' n mooie mond en lief gezicht,
Misschien kwam jaloezie alleen voort uit afgunst.,
En constant letterlijk gedood tot het einde.

En dit gedrag is geen verrassing.,
Ik heb dit eerder gezien in mijn leven en niet ;;n keer.,
Misschien als entertainment was en gril,
In vrienden knoeide ik met een afgezaagde show.

Ik wil dat mijn vrienden je advies geven.,
Blijf uit de buurt van zulke vrienden hier.,
En deze diva ' s laten geen spoor achter in het hart,
Anders zul je teleurgesteld en bang zijn.

Чужая близкая подруга

Была сначала мне приятельницей и другом,
Помогала разобраться в чувствах и любви,
Была моим кумиром и нежным чудом,
Затрагивала мою душу вечно до глубин.

Но когда я выбрал в обожание звезду,
Вдруг изменила свое отношение ко мне,
И этим навевала регулярную тоску,
С каждым разом делала сердцу все больней.

Теперь лишь слышал колкости и гадости,
Из столь красивых уст и милого лица,
Возможно ревность появилась лишь от зависти,
И постоянно убивала буквально до конца.

И что ж, такое поведение не сюрприз,
Встречал такое раньше в жизни и не раз,
Возможно как развлечение было и каприз,
В друзья мне набивалась банально напоказ.

Хочу друзья мои вам дать совет,
Держитесь дальше от таких вот подруг,
И эти дивы не оставляют в сердце след,
Иначе ждет вас разочарование и испуг.