***

Леонид Ледата
HUMANISM NOT FREE ONES THAT DEMAND HUMANISM HAVE OF BEING HUMANE THEMSELVES

ISAVEL IS NOT HUMANE
IT PUTS PEOPLE EN CAGES
TWISTS HANDS
PUTS KNEES EN BACKS
INJURES RIBBS
THEN CUFFS
AND HINTS THAT "WE COULD HAVE RAPED"
ISAVEL IS A BEAST AND NOT ELIGABLE OF ANY HUMANISM
KILL AS MANY ISAVELIS AS POSSIBLE
(PEOPLE NOT ALWAYS GUILTY MOSTLY GUILTY THE GOVERNMENT)
THEN NETANYATTY HAVE OF BEING ARRESTED