Тюльпани

Валентина Яроцкая
                Сестрі Раї

Тюльпанів килим в батьківській оселі,
а серед квітів – дівчинка-внучатко.
Як  радісно дивитись у веселі
допитливі дитячі оченятка!

Життя продовжується там, де є любов,
де діти бачать квіти – не гармати,
і де тюльпани червоніють, а не кров,
де людям зло вдається подолати…