Единственного сына, война погубила

Виктор Старик
 ЄДИНОГО СИНА - ВІЙНА ЙОГО ВБИЛА

Від страшної звістки
Вона враз посивіла -
Єдиного сина - війна
         його вбила.

Плакали очі, нема
     більше сльоз,
Сил не було, переступити
               порог.
 Без батька ростила синочка.
В Афгані вбили її
          Васильочка...

Жила ради сина -
Він для неї опорою став.
Загинув синочок -
Світ не милий їй став.

Привезли, з його тілом,
        до хати труну.
Відкривати заборонили...
На синочка подивитись
         останній раз
Не дозволили матері,
Хоч ридай, чи не ридай...

Від страшної звістки
Вона враз посивіла -
Єдиного сина -
війна його вбила...
Єдиного сина -
війна його вбила...
29.04.2024