Алiшер Кийом. Рубоi 1057

Алишер Киямов
Рубої 1057

"Мій Телемак...", Хаййом?
Так, Бродський для Сибіру не Т. Єрмак, Кийом.
Кучуму Хан Абдулла, хто в Бухарі — амак,* Хаййом?
Ах, Бродський, завоюй Сибір і в Бухарі кури індійський мак, Кийом!

*Дядько по-таджицькому.