Новые просьбы на старославянском

Людмила Громоглазова
Прошу , спешу
До вас донесть,
Глаголю весть
Вчера и днесь
Зело борзо
Чем мо помо.
Азъ захворах,
Здоровью швах.
Азъ есмь не здрав,
Зелейных трав
Чаи неси
И гой еси.