In Love

Вальдемар Керенский
  Never my Head is
apart
  Never my Heart
 wants to depart

 High Voltage of
   You

 Asked me :  -  You were a French - ?
- No ,
 
    it's only rock-n-roll
that' s
    what i do

    Т ы
Безбожно Красивая !
 Чорт незрячий
 ногу поломал

 Как хочу Тебя
объять я
 by the Head - from  Soul
Und
    Heart              !