Мин-кем? Лэбиб Леронга пародия

Сэйлэн Татарская
Мин куп нэрсэлэр белэм,
Куп нэрсэлэрне белмим...

Мин куп нэрсэлэр белмим,
Куп нэрсэлэрне белэм...(“Мин куп нэрсэлэр белэм”,Лэбиб Лерон)

Уземнэн берничек алалмыйм куземне:
Белэм дэ, белмим дэ, кебек мин, уземне.

Бер карыйм мин- шагыйрь, бер карыйм, мин -  эдип,
Бер карыйм, мин- Лерон,  бер карыйм, мин- Лэбиб.

Бер карыйм- тигэнэк, бер карыйм, мин- шалкан,
Бер карыйм- кубэлэк, бер карыйм-таракан.

Бер карыйм, охшатам уземне толкегэ,
Тагын бер карасам, охшатам керпегэ.

Шундый хэл, мин яшим  мен торле рэвештэ...
Йэ, булам- Белмэмеш , булалам  Белмеш тэ.