Узгэрэ фазалар Рузэл Мохэммэтшинга пародия

Сэйлэн Татарская
Мин – буре! (“Буре каны”)

Мин – усемлек…(“...” Рузэл Мохэммэтшин)

Хайван да була алам,
                торле усемлек тэ.
Бака да, бет тэ бар,
                минем исемлектэ!

Кочэнсэм, минем гел
                узгэрэ фазалар.
Шунадыр, бэлки бу
                метаморфозалар?!