Мин тычкан. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Ходаймы шулай кушкан? –
Син – мэче, э мин – тычкан.(“ Ходаймы шулай кушкан?.Ленар Шэех)

Ходай шулай кушкандыр!?
                Шуна да мин тычкандыр!?
Тычканнын котырганы,
                рифма сырлый торганы.