Буген бар, иртэгэ юк. Илгиз Зэйнигэ пародия

Сэйлэн Татарская
Спектакль буген бар, иртэгэ юк,
(режиссёр Илгиз Зэйни)

Халык торле хэм торлечэ
                кабул ителэ бар да...
“Буген бар,э иртэгэ юк,
                спектакль, пьесалар да...
 Режиссёр да, бугенгэ бар,
                иртэгэ юк,  театрда...