кожного дня

Рэйнни
   І кожного дня у когось з-під ніг падає земля.
 Прірва відчаю та болю безповоротної Втрати.
   Які страшні реалії нам судилось проживати реально,
а не з книжок минулої історії.
 Болем постійно щемить в районі серця,-
він там вже настільки сміливо та впевнено прижився, ніби господар.
   Клята реальність.