Эле булып житмэден. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
“Бар,- дип- синдэ Афзаллык,
“Бар,- дип синдэ Юзилек...
...Бар бит эле Ленарлык! (“Бирерлэр микэн?” Ленар Шэех)

Афзаллык та алдын инде,
Юзилек тэ алдын син.
Тик Афзал хэм Юзи тугел,
Ленар булып калдын син...