Аяныч. Рифат Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
Гарэплэрне кургэч,татар очен,
Урысчалап эйтэм, обидно! (“Гарэплэрдэн куреп” Рифат Сэлах)

Гарэп сузе, урыс сузе, безгэме ул таяныч?
“Обидно”нын татарчасын белмэвен бик аяныч!