Ижади кризис. Рифат Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
Фикер дэ юк,тема да юк-
Калэм дэ юк кулымда.
...
Кинлек кенэ житеп бетми
Галэмдэге уйларыма! (“Ижади кризис” Рифат Сэлах)

“Фикер дэ юк, тема да юк, кулымда калэм дэ юк...”
Э башында булмаган уй, билгеле-галэмдэ юк.

“Уйга галэм житми,”-  дигэч, галэм дэ корсенгэндер?!
Юкса,шигырь язар очен илхам житми кемгэдер...