Андый начар гадэтем юк. Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Матур- матур жырлар жырлар идем-
Тавышым юк.
Классик бер шигырь язар идем-
Талантым юк.                (“Арыдым” Айдар Жамал)

Жырлар идем- тавышым юк.
Сыйланырга -  тамагым тук.

Корэшерлек белэгем юк.
Укыр идем-телэгем юк.

 Язар идем- сэлэтем юк.
Зарланмыйм да, мактанмыйм да...
Андый начар гадэтем юк.