Карантин Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Мышкылдап ятам,
Терелу килми шигырь язып та,
Башыма житте
Шагыйрь гриппы.  (“Карантин” Айдар Жамал)

Шагыйрь гриппы кемнэндер йокты,
Уйламаганда бэрде дэ екты.

Авыр хэл икэн, узем шаккатам,
Терелу килми, мышкылдап ятам.

Ижат чиреннэн йорэгем кага,
Э шигырьлэрем борыннан ага.