Алiшер Кийом. Рубоi 1062

Алишер Киямов
Рубої 1062

Адам, ти знав: від Каїна підуть що каїніти,
У першовбивстві непокори Богу Яхве шануючи зеніти?
Ах, Адаме, то від Ісуса, що під удари підставляв ланити,
Мані** писав: від Сакла*** з Євою Каїн з Авелем! Мене вже не вини ти!

*У коранічного Адама удареник на перше А.
** Основоположник маніхейства.
***За Євангелією Мані, творець першолюдів.