Свiтанок це життя

Галина Чехута
Світанок – це життя,
Його початок,
Це сил всевишніх дар,
Весняна парость.

Світанок – це небес
Ясне відлуння,
Благоуханний ель,
Наснага дужа.

Світанковий порив –
Любов господня,
Це – радісний мотив,
Жага солодка!

Світанок – це запал!
Натхненна ліра!
Нестримний світ жадань!
Надія! Віра!