Растрова

Дима Кравченко
Коняка мені сказала.
Коли я був усередині.
Ти навчиш мир лікувати психічний розлад.
Неправильна трансплантація почки.

Ти усе зрозумієш сам.
Це неважливо.
Великою кількістю.
Присидань зі своєю вагою.