Рiздво душi на укр. яз

Любонька
Валентині Гуменюк до презентації


Різдво душі... Становлення людини...
Відродження Божественних основ...
Земне життя, мов пам'ятні світлини,
В них - віра і надія, і любов...

В них - доля, закарбована у вІршах,
З подякою Творцеві за талант,
Бо з цінностей - духовна - найцінніша.
Поет тримає Всесвіт, як атлант.

Він словом володіючи відмінно,
Доносить Правду до людських сердець;
Та замість зброї в нього - світла рима,
що закликає не чинити гріх.

Різдво душі - це таїнство Небесне,
"Крізь терни до зірок" - нелегкий шлях.
Людина Божа - це звання почесне,
Незламні духом житимуть в віках!

31/10/2021/