Святотаство

Дима Кравченко
У Росії насильно.
Здають на органи.
Ось що означає.
Не виносити.

Сварок із хати.
Вони скоїли Святотаство.
Мені у супермаркеті явилася Богородиця.
В Росії буде ще 10 років зменшуватися народжуваність.