Син язасын Узгэрдем, -дип. Лэбиб Леронга пародия

Сэйлэн Татарская
Кырыктан сон мин дэ бераз узгэрдем, дим.
Эллэ нишлэп начар курэ кузлэрем, дим.
 Бик шэп курэм матур кызлар йозлэрен мин... (Лэбиб Лерон)

Син язасын: “Яшем житте кырыкка”,- дип,
Э кырыкта эшлэр китэ шырыкка бит!
Матур кызлар йозлэрен шэп курсэн дэ, син,
куралмассын, алар кунлен, улсэн дэ, син.