Почесний громадянин

Дима Кравченко
Мені перерізали труби в учительській.
Директор і завуч грудаста блондинка і стара шатенка.
Щоб коли була Росія.
Так її кормив Донбас.

Мене тримали дуже міцно.
Ніхто нічого не зміг ба зробити.
У ЛНР віддав наказ Болотов.
Почесний громадянин Марина Василявна.