Гимн фестиваля Сельские самоцветы

Терентьев Андрей Федорович
Автор слов: Терентьев А.Ф. Автор музыки: Канев К.М.

Войвыв мул;н югыд серпас -
помт;м-дорт;м эзысь мич.
2 раза:
Инта бердса сиктса войтыр,
коми оласногс; видз!

П;ль да п;чл;н мывкыдлун;н
гора юрг; коми кыв.
2 раза:
Пыдди пукт;й чужан мут;,
шуда ол;й, зон да ныв!

С;ст;м эрдъяс - шыльыд тундра.
Муса ёрт;й, винев (или тэрыб) к;р.
2 раза:
Сиам тэныд сьыланкывс;!
Му;дз копыр, сь;л;мш;р.

Ич;т сиктъяс, авъя войтыр.
Мелі кывъя чужанін.
2 раза:
Ол;й-выл;й Усва п;л;н -
Радейтана дона ин.

;тчыд вонас ыджыд гаж;н
ним;длывл; Инта кар.
2 раза:
Видза олан, мусаин;й!
Нимав бур;н т;в и ар!

07.02.2023. ТАФ.