Сэер халэт. Рифат Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
Мина эссе кирэк тугел,               
Кирэк тугел суык та.               
Сине кургэч тирлэп чыгам,               
Сине кургэч суыта.  (“Син ерак та тугел миннэн”.Рифат Сэлах.)

Мина сусау кирэк тугел,               
Кирэкми су эчу дэ,               
Сине курсэм тамак кибэ,          ,               
Э бераздан  эч кубэ.   
               
     Мина сулау кирэк тугел,               
     Кирэкми тору тынсыз,               
     Сине курсэм -мыш-мыш килэм,               
     Бераздан борын тынчый.   
 
Сине курсэм, тамагым тук,               
Ач килеш тэ кон курэм,               
Сине курсэм эч укерэ,               
Э бераздан  кикерэм.   
               
    Кайчагында соям кебек,               
    Кайчакта соймим сыман.               
    Сине кургэч: “ Калам”,- димен,               
    Бераздан чыгып сызам.