Що вiршу початок?

Миклош Форма
Спочатку рождається ритм?
Чи рождається слово?
Спочатку вам хочеться – рим?
Чи спочатку – любові?

Ви серцем сприймаєте вірш?
Чи душею – спочатку?
Спочатку, як пишеш, мовчиш?
Чи співаєш нотатки?

Що в віршах основа основ –
щастя думки? Чи слова?
Що віршу початок – любов?
Чи відсутність любові?