Високо в небесах

Матрёна Донченко -Дидок
Високо в небесах там де Янголи живуть,
Там немає безладу такого.
Скажи їм Господи нехай вони
І нам того спокою принесуть.

Адже ти бачиш , що робиться у світі,
Немає ні в якій країні спокою.
Усе їм мало , усе побільше гребуть
Того не знають , що все з собою не заберуть.

Чому не жити так , як жили раніше.
А з кожним роком все стає гірше,
Усі нав’язують свої збочення світу.
Адже через них ми не бачим просвіту.

Адже для нас , усіх простих людей
Не потрібно ніяких їх ідей.
Нам потрібно щоб тільки мир був.
І щоб ти Господи про нас не забув.

Адже ми віддали усе своє здоров’я,
Щоб жити у вільній країні.
Щоб ніхто не посмів посягнути на  нас ,
Щоб жити у мирі і дружбі увесь час.

7.05.2024