Неповторна краса...

Людмила Калашникова -Варавко
**. **. **.

Така свіжа блакить тільки в травні буває.
Вітер хмари пухові до купи збиває,
І несе табунці ті за обрій далеко,
А у синяві ніжній кружляють лелеки.

Тільки в травні акації в китицях білих,
Ніби ті наречені, стоять над подвір'ям,
І їх запах медовий такий ароматний
Неможливо забути й ні з чим не зрівняти !

І піони голівки свої розкривають,
І такі вони пишні лиш  у травні бувають.
* * *
Неповторну красу на землі і на небі
Помічати  щодня  і  щомиті нам треба.
Через неї говорить Творець до людини :
" Я ГОСПОДЬ твій і БОГ твій навіки ЄДИНИЙ !"
* * *

Людмила К.-В.
(Фото Нет)
8.5.24.