Питання

Александр Ноцкий
Куди ведеш мене, стежино?..
Та й взагалі - чи ти ведеш,
чи я - це просто крапля плину,
яка, немов мала дитина,
не знає світу цього меж?..

І що мі доля пророкує
на тьмяній вічності шляхах,
де розчарованих чарує
звичайний день, прожитий всує
в давно розбитих дзеркалах?..