Netanyatty Babun I Call You for a Duel

Леонид Ледата
 
I Disrespect YA Fully
YOU ARE A Homosexist That Suck Dicks
I Fuck Your Mama
I Kill Your Papa
I Fuck Your Bratha Both
I Rape YOU Children TWO
I Fully Shit EN Yourface
Come ON Zero I Call YOU AND Throw A Glove