Die netanyatty promurykanic pig

Леонид Ледата
 

DIE NETANYATTY ANTIKIBBUTZ
DIE NETANYATTY PROMURYKAKYK HUNTA THAT TOOK COMMAND ILLEGALLY
DIE NETANYATTY HEARTLESS CORPSE NEXT BOXLESS DIE FROM INSALT
ISAVEL SHOULD HAVE BEEN MORE NEUTRAL