Разом здолаeм лихо

Галина Чехута
Разом здолаєм лихо

Сонце у грудях – спасіння,
А сльози – то просто сіль.
Я вірю, мине жахіття,
Затихне кривавий бій.

Важливі в житті не речі,
А те, що живе в душі.
Сьогодні ми – в небезпеці,
Та пройдуть часи руїн.

Сьогодні важливо бути
Поруч у горі й біді,
Разом у миті скрути
Розважний* знайти підхід.

Не треба слова шукати!
Привітне світло в очах
Зможе усе сказати,
Навіть приборкати страх.

Треба сказати тихо:
“Я довіряю тобі!
Разом здолаєм лихо!
Повернем щасливі дні!”

*Розважний – який свідчить про розсудливість, сповнений розсудливості.