baeh

Юрий Слободенюк
baeh

definition
Ausruf des Ekels, der Verachtung, der Schadenfreude;
"baeh, da vergeht mir der Appetit!";·;"baeh, dieser widerliche Kerl!";·
"baeh, reingefallen!"
lautmalend fuer das Bloeken des Schafes;

***
baeh [b;:] INTERJ
1. baeh:
b;h (vor Ekel)
yuck
bae (vor Ekel)
ugh
baeh (aus Schadenfreude)
ha ha
2. baeh (von Schaf):
baeh
baa
baeh machen childspeak
to go baa childspeak

***

yuck
[y;k]
exclamation
used to express strong distaste or disgust:
"“Raw herrings! Yuck!”"

noun
something messy or disgusting:
"I can't bear the sight of blood and yuck"
Similar:
dirt
muck
grime