жар1вка здохла

Силвер Анхелл
викинуло сонечко на смітник жарівочку
темно як в льосі вогко та холодно
як твої страшні крижані очиці
кожен бажаючий може протиснути в цю щілину
своє обличчя
фоотграфів не запамятовують
але постійно знищують в світі навпомацки
ми живемо в різних закутках кольорової хатки тіней
тут приємно
.....................ніхто не погавкує
.........................................не скалить зуби
деколи
...........тільки
.....................гарчить
а на стелі неба
.....................жодної хмаринки -
.............................................цяточки
ліниве сонце перегортає сторінки зворотнього напрямку слів сліз божевільних думок про кінець і назавжди темна куля на горизонті
стережися
.................чорної
...........................діри
в яку кожен
..................може протиснути
.........................................своє обличчя
розпашіле
................від похмільної
.......................................чарчини
ось ми нарешті
........................стали
.................................героями сутінків
казковий страх
.........................породжує
.........................................дивні чуття
жарівка
............здохла
----------------------------------------------------
Срібний Ангел " Ран " 2014 - 2017 р м .Львів