про вишневий квiт

Цветков Александр
Убили вчора чоловіка,
Насметрь, за так, мов жартома,
Убивці наче також, чоловіки,
Двоногі, руки, дупа, голова.
Ще бренне тіло не остило -
В кишенях жертви ні шиша.
Реве братва в шинку щосили.
До бога рветься страчена душа.
Нічого в світі не змінити.
Мерзенність геть не знає меж.
Вклоняються не люди, віти.
Вишневий квіт не повернеш.