Да родных н у

Лана Конухова
Калі зноу;ку вы прыйдзеце
На маю калыбель,
Я клянуся, што сыйдзеце
У; кроплях крыві вы з ней.
Колькі раз спрабавалі вы?
Колькі крокау; прайшлі?
То гісторыя ведае.
Усе у; нябыт адышлі.
І няхай ваш набег цяпер -
Пустабрэх, пустаслоу;,
Хто крануу;ся Зямлі маёй -
Той у нябыт адышоу;.