Sni

Tanya Glushenko
Na hrustal"nih pal"tsah
Sverkaushey volni
Radugoy igraut
Krasochnie sni,
Noviy zvuk vpletaut
V skazki starini,

No utrennee solntse
Nastoychivo stuchitsya,
Stekla obzhigaut
Zolotie spitsi
Karusel"u den"
Prinyalsya kruzhit"sya,
Snova razletelis"
Skazochnie ptitsi…