Pop art

Slava Meskhi
Живут на грани,
Орут по пьяни,
А на диване,
Под грудой рвани,
В грязи и брани,
Ночуют дряни,
В окне герани,
И кот в дурмане,
А после бани,
Глоток в стакане,
Эх жизнь - копейка,
Судьба - индейка,
Любовь - злодейка,
Давай, налей-ка.