Yeah!

Osipov Sergey
And now you are here.
But what are you waiting for?
The author is near!
His name is Sergey Osipov.

Привет! Уже сюда зашел?
Но здесь меня ты не нашел.
А потому что я не тут.
Меня Сергей Осипов зовут.