Похоронное утро

Анганг
Ночь шока
Рвет вены
В горле яд
Горечь пены
Пошатнулся пульс
Слабее стал
Белых глаз
Мрак восстал
Исказился взгляд
Усталость водная
Тишина губ
Дрожь холодная
Мышления бред
В голове мутно
Покоит покой
Похоронное утро