Весняний розпач весенние отчаенье

Украиночка
        Квiтнева нiч з дощем танцюе дивний танець
        На бiлих гiлочках тендiтних абрикос
        Де ти тепер, i чий в цю мить обранець,
        Чи жар в твоему серцi, чи мороз?

        Що ця весна в твоiм життi змiнила,
        Що принесли тобi iз вирiю птахи,
        Який чаклун,яка пекельна сила
        Допомогли тобi вiд мене геть пiти?


---------------------------------------------------------
 примечния (для тех кто не знает украинский язык)

квiтнева нiч- аперельская ночь
гiлочки-веточки
тендiтнi-хрупкие
вирiй-теплые края
чаклун-колдун
пекельна -адская
пiти геть-уйти прочь