Оч...

Артур Тень
Очі...
Чорні і очі сумні
З ночі...
Дивляться наче ввісні.
В тиші...
Погляд сумних очей
Знищить...
Вище мечом з плечей.
Гірше?
Гірше не може буть.
Вірші...
Не допоможуть тут.
Краще...
Знищить усі почуття,
Наче...
Приглушені серцебиття
Тощо....
Знов очі сумні
З ночі...
Назустріч мені.