My darling...

Екатерина Каверина
My darling, we can"t be together.
Two hearts now broken and frozen…
Любовь - исцеляющий  гейзер,
Но вместо воды нынче слёзы.

I miss you. It"s true. Please believe me!
Small pigeon has brought me the letter
С твоими такими шальными
Стихами из лунного света.

In these light and mysterious rows
Your gift is so nice, so important!
Со мной словно снова твой голос,
В котором печаль и забота…